Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/kroll/it.radainstal.com/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2722
Despre noi – RADA instal

Despre noi

Climate Control – Design And Build


Când vorbim despre climatizarea spațiilor, indiferent că sunt industriale, de lucru sau rezidentiale, vorbim, în esență, despre confort. Despre medii stabile, ferite de fluctații de temperatură, fara curenti de aer deranjanti ce pot avea efecte nedorite.

Despre reducerea gradului de imprevizibilitate și despre protejarea spațiilor interioare sau aflate la exterior și a oamenilor care locuiesc sau lucrează în ele sau a bunurilor pe care le conțin.

La RADA instal, ne îngrijim de calitatea si confortul experiențelor dumneavoastră de zi cu zi și va punem la dispozitie climatul controlat si stabil în care procesele se desfășoară în deplină siguranță, și în care viața decurge într-un ambient plăcut și sănătos.

Suntem o companie cu o experienta vasta ca furnizor de sisteme de încălzire, climatizare și ventilație pe piața europeană. Ne dedicăm activitatea furnizării celui mai bun climat de lucru sau de relaxare pentru spații industriale și rezidențiale. Parcursul nostru a fost gradual și focusat pe dezvoltare permanentă, avand drept consecinta faptul ca incepand din 2010 am implementat si dezvoltat cu succes parteneriate și proiecte strategice în Germania, Austria, Marea Britanie și Irlanda.


 Operăm pe patru piloni:

 

Dezvoltare permanentă

Am pus în practică soluții fiabile pentru companii importante, cu spații de producție în întreaga Europă, dar și pentru antreprenori generali în construcții din Germania, pentru care am condus și executat o serie de proiecte, precum climatizarea unor spații logistice, a unor clădiri de birouri sau a unor spații rezidențiale.
Anul 2016 ne-a premiat cu certificările și recunoașterea internațională pentru lucrările realizate. În același an, am devenit acționari în grupul SRH Logistic, specializat în închirierea de spații logistice în România, astfel achiziționând și construind pe Centura de nord a Bucureștiului aproximativ 7000 MP de hale și aproximativ 1200 MP de birouri.

Din 2018, am investit în extinderea portofoliului de servicii, adăugând ofertei noastre sistemele de stingere incediu și sistemele de automatizare pentru domeniul HVAC.

Competență demonstrată
în întreaga europa

Ne susținem și ne dezvoltăm activitatea prin continuă achiziție de personal calificat și competent și optimizare constantă a calității proceselor executate pentru clienții noștri.

Ne focusăm pe furnizarea celor mai fiabile experiențe pentru nevoi nișate, apelând la expertiza vastă a angajaților noștri, pe aportul calitativ susținut de partenerii noștri, și pe utilizarea celor mai noi tehnici în domeniu.


Istoric


RADA instal este un proiect antreprenorial fondat în anii 2000, condus cu pasiune și dedicare de către Radu Țurcan și Lucian Neagu. Avand cunostintele si contactele necesare demararii unui astfel de proiect, Radu Turcan a infiintat in 2006 RADA instal avandul alaturi pe prietenul si colegul lui din fosta firma angajatoare Iulian Stoica. Anul 2008 l-a adus in actionariat pe Lucian Neagu care a venit cu experienta dobandita in cadrul uneia dintre cele mai mari companii de ventilatie prezenta in acel moment in Romania si care s-a ocupat direct de implementarea si dezvoltarea acestui domeniu in cadrul RADA instal.

Experiența cumulată a celor doi acționari și relația lor de lucru transparentă, axată pe decizii colaborative, de la proiecte și investiții până la angajați, au condus compania spre o dezvoltare graduală, stabilă și prosperă, în care au avut și continuă să aibă prioritate valorile sănătoase care decurg din definiția antreprenoriatului.

Implicarea acționarilor pentru a crea și dezvolta o afacere sustenabilă, axată pe furnizarea în spațiul European de servicii calitative de proiectare, consultanță și montaj, adaptate tipurilor de construcții din ziua de azi, se reflectă și în cultura organizațională a firmei. Așa cum se susțin reciproc, așa își susțin și angajații – în a căror pregătire investesc permanent.

Din dorința de a consolida proiecte cu un parcurs natural, într-un mediu stabil, RADA instal împrumută din principiile de funcționare ale unei familii, în care valorile antreprenoriale decurg din pasiunea pentru tehnologie, pentru inovație și pentru dezvoltarea de parteneriate de lucru durabile, transparente și cu rezultate excelente.


Activitate

Operăm pe patru piloni: profesionalism, rigurozitate, permanenta investiție în tehnologie, în performanță și în dezvoltare personală, cât și flexibilitatea unei companii de mărime medie, în care alocăm clienților noștri timpul, consultanța și soluțiile optime dedicate nevoilor individuale.

Ne concentrăm activitatea spre a oferi clienților noștri echipamente și sisteme de tratare a aerului, încălzire, climatizare, filtrare, umidificare sau dezumidificare pentru spații de producție, acolo unde este necesară o atmosferă bine controlată.


Expertiză

Prin expertiza noastră și a partenerilor noștri din Europa, putem crea și monta sisteme de încălzire/răcire/ventilare pentru toate tipurile de aplicații, atât în calitate de Antreprenor General, cât și ca subcontractor pe specialități.

Fie că este vorba de climatizarea unui spațiu de birouri, ventilarea unui laborator sau că se dorește încălzirea omogenă și echilibrată a unei hale, specialiștii noștri oferă sistemul de proiectare, management și execuție în conformitate cu nevoile dedicate ale clienților.


Partenerii si furnizorii nostri